GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Baraza Resort and Spa

5 30kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): The Zanzibar Collection
10.98 m | Lat:S 6° 11' 28" Long: E 39° 32' 0" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zonder enige twijfel is Baraza Resort and Spa een van de meest toonaangevende hotels op het eiland Zanzibar, gelegen tussen Bwejuu en Paje, de mooiste en langste stranden van de regio. Conde Nast Traveler magazine beschouwt dit vijfsterren resort als een van de 60 beste hotels in de wereld. Het hotel doet er dan ook alles aan om die titel te bewaren en niets wordt aan het toeval overgelaten om het de gasten naar hun zin te maken. Baraza Resort and Spa behoort toe aan de The Zanzibar Collection. Die telt nog twee andere Lodges, Breezes en The Palms. Kortelings komt daar ook nog Mali Mali bij. Het resort telt in totaal 30 individuele villa's. Je lijkt hier bij aankomst te zijn terecht gekomen in een tijd van rijke Arabieren en sultans. De fusie met lokale invloeden is trouwens ook sterk aanwezig, met onder andere de typische Swahili boogjes en prachtig antiek meubilair, koperen lantaarns en kaarsenhouders die zorgen voor een zeer unieke sfeer. Luxe, comfort en stijl gaan hier zonder meer hand in hand. De villa's worden opgesplitst in vijf verschillende types. Zo zijn er de Garden View en Sultan Villa, met twee slaapkamers. Deze hebben een oppervlakte van 193 vierkante meter en beschikken over een kamer met dubbel bed en een kamer met twee enkele bedden. De dubbele kamer heeft een badkamer met ligbad en de andere eentje met een douche. Standaard komen alle kamers met airconditioning, satelliettelevisie, koffie en thee, minibar, Sultan Lounge bed, een groot terras met ligbedden en een zogenaamde plunge pool.

Verder is er ook de Ocean View Villa, die een slaapkamer heeft met een eigen badkamer. Deze zijn 148 vierkante meter groot en genieten van dezelfde faciliteiten als de andere villa's. Samen met de Ocean Front Villa genieten ze bijna ononderbroken zicht over het strand en de Indische Oceaan. Wie uit is op nog meer ultieme luxe kan opteren voor de Presidential Villa. Deze telt twee slaapkamers met dubbel bed, alsook alle andere comfort en faciliteiten, en heeft een oppervlakte van 254 vierkante meter. Over het ganse domein genieten de gasten van gratis draadloos internet.

Ook de keuken bij Baraza Restort and Spa is meer dan uitstekend. De chefs laten zich inspireren door invloeden uit de Arabische, Indische, Perzische, Aziatische, Swahili en Europese invloeden. Elke avond staat gelijk met een ander thema. Livingstone Terrace is de plek bij uitstek waar u kan genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Sommige dagen van de week zal hier ook het avondeten geserveerd worden. De Ocean Lounge Bar en Restaurant, beter gekend als Sebule, is een buffet restaurant waar je het middagmaal kan nuttigen, er is zelfs keuze uit de tandoori oven, een salade bar en pizza, alsook tal van andere specialiteiten. Hier kan je ook terecht voor de dagelijkse 'high tea'. The Sultan Dining Room is dan weer geliefd voor haar table d'hote en bij gelegenheid ook een open buffet. Na de maaltijd kunnen de gasten 's avonds terecht in de Dhahabu Bar and Lounge.

Wie de sportieve kant op wil, kan terecht op het tennisveld of in de Water Club, waar tevens een gym is ondergebracht en een PADI Dive Center. Zowel beginners als gevorderde duikers kunnen hier terecht. Baraza heeft ook haar eigen Kids Club, waar alle kinderen tussen 4 en 12 terecht kunnen. Het omvat onder andere een groot speellokaal waar kinderen zich naar hartenlust kunnen amuseren en speelgoed, kleurboeken en tal van andere zaken ter beschikking staan. Speciaal opgeleide opvang is voorzien en de kinderen kunnen ook gebruik maken van een kinderbad. Voor de volwassenen is er een bibliotheek, en een souvenir- en cadeautjesshop.

De Frangipani spa in Baraza is een oase van rust en ontspanning met een eigen zwembad, onderwater muziek, indoor en outdoor ontspanningsruimtes, evenals een fitnessruimte en een tennisbaan. Het is de mooiste Spa ruimte van het eiland, waar verfijnde Swahili stijl uitgebreid wordt met kaarslicht en de geur van specerijen. Hier kan je genieten van diverse behandelingen en therapieën, alle gericht op het verlichten van de negatieve gevolgen van een moderne levensstijl, zoals stress en uitputting. De professionele therapeuten komen uit Thailand, Bali en India en bieden een breed scala aan gespecialiseerde massage technieken en behandelingen, waaronder de beroemde Thaise massage. De hoogste kwaliteitsvolle natuurlijke huidverzorgingsproducten worden gebruikt in alle behandelingen, evenals een selectie van lokale gekruide essentiële oliën.

Opmerking: Tussen 23/12 en 6/1 geldt een minimum van 5 nachten. Prijzen voor singles op aanvraag. Boekingen voor kerst- en nieuwjaarsperiode worden enkel bevestigd na het betalen van een voorschot van 50%, dit voor 1 juni van dat jaar (niet terugbetaald)

Dress code: heren een lange broek bij het avondmaal.

Prijzen: gebaseerd op basis van twee personen op de kamer. In de villa's met twee kamers kunnen twee extra personen/kinderen. Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis. Prijs voor kinderen tussen 2 en 18 jaar op aanvraag beschikbaar. Inbegrepen in de prijs van de overnachting is het ontbijt, middag- en avondmaal. Lokale alcoholische drankjes, frisdrank, mineraalwater, lokale cocktails, bier, koffie en thee, alsook gratis draadloos internet.

Honeymoon Special*: Opeenvolgend 7 = 5 nachten of 10 = 8 nachten.

- Inclusief een fles schuimwijn bij aankomst en een bloemenarrengement op de kamer.
- Sundowners op de kamer
- 10% korting voucher op een PADI duikcursus
- Een cadeau
- Complimentaire nek-, rug en schoudermassage
- Middagmaal op het strand (weersafhankelijk)

* niet geldig in de paasvakantie, juli en augustus

Transfers: tot maximum 6 personen aan 55 euro van/naar Zanzibar International Airport (2020: 75 euro)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen